Over ons

Welkom bij Specialbox.nl!
Kadobox kopen? Specialbox.nl is dé online kadoboxshop waar je voor ieder moment de allerleukste kadoboxen kunt vinden. Bij je gekozen kadobox kun je tevens een gratis persoonlijke wenstekst toevoegen om de verrassing compleet te maken. Deze wenstekst wordt op een mooie kaart geplaatst, zodat de ontvanger altijd weet wie de afzender is. Specialbox.nl helpt je attent te zijn op alle momenten dat je iets bijzonders voor elkaar wilt doen.

Wat is Specialbox.nl?
Op Specialbox.nl vind je kadoboxen voor alle momenten en voor iedereen in diverse prijsklassen. Je kiest uit de kadobox die het beste past bij de ontvanger die je graag wilt verrassen. De inhoud van de kadoboxen is samengesteld op basis van de verschillende interesses die er zijn. Of je nu een vriendin wilt verrassen die hopeloos verslaafd is aan chocolade, een vriend die bijna vader wordt of een kindje dat graag knutselt en jarig is... je vindt bijna alles terug in het assortiment!  Heb je aantal kadoboxen gezien op de site waarvan je een combinatie zou willen maken? Ook dat is mogelijk! Je kunt gewoon contact opnemen en dan zorgen we samen voor een geschikte kadobox.

Hoe werkt het?
Als je je kadobox hebt gekozen, vul je je persoonlijke wenstekst in voor de ontvanger. Deze tekst wordt gratis op de Specialbox.nl wenskaart vermeld, zodat de ontvanger ook weet van wie de verrassing afkomstig is. Na het invullen van de wenstekst kies je de datum van verzending. De kadobox zal minimaal 1 dag na verzending geleverd worden. Nadat de wenstekst en de verzenddatum is ingevuld kun je verder gaan met het afronden van je bestelling. Je bepaalt zelf of je de kadobox direct thuis laat bezorgen bij de ontvanger, of dat je de kadobox bij jouw thuis laat bezorgen, zodat je deze zelf kan overhandigen. De keuze is aan jou!

Waarom Specialbox.nl?
Specialbox.nl is bedacht en ontwikkeld om de zoektocht naar een geschikt kado voor de ontvanger, zo kort en zo aangenaam mogelijk te maken. Want wie heeft er tegenwoordig nog zin om tussen de drukke planningen door urenlang in de stad rond te lopen op zoek naar dat geschikte kado voor het juiste budget? Vaak eindig je toch bij de standaard kado’s en is het verrassingseffect niet optimaal. Juist dat laatste is zo belangrijk. Als je iets geeft wil je iets leuks overhandigen, waarbij de nieuwsgierigheid naar het kado op de juiste manier wordt opgebouwd. Aan dit laatste besteedt Specialbox.nl veel aandacht en zorg. De kadobox, het inpakpapier, de kaart, verpakking van de inhoud, sealing, de inhoud zelf, alles is met een achterliggend gedachtengoed ontwikkeld.

We doen er alles aan om het ultieme verrassingseffect te creëren, want daar gaat het tenslotte om bij het geven en krijgen van een kado...