Partners & Merken

Specialbox.nl werkt samen met meerdere partners om een zo breed en gevarieërd mogelijk assortiment aan te kunnen en blijven bieden. Momenteel is zijn de collecties van de onderstaande partners opgenomen in ons assortiment:

Hubbes: Hippe Fair Trade kado’s
Hubbes is een Fair Trade merk, dat door de verkoop van producten een vrouwengroep in Indonesië voor een gedeelte in levensbehoefte kan voorzien. De Fair Trade producten in de kadoboxen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het unieke design van de producten is kleurrijk en vooral erg vrolijk!

Moenmi: Alles voor in en rond de kinderkamer
De webwinkel Moenmi staat voor leuke hebbedingetjes die passen in iedere kinderkamer en zelfs in ieder interieur. De artikelen kenmerken zich door vrolijke dessins waar iedereen blij van wordt. De artikelen kunnen onderling gecombineerd worden, waardoor je een thema kado kunt geven! De Moenmi kadoboxen zijn daarom ook per thema ingericht!

Dots and Diamonds, hippe geboortekado’s
Het merk Dots and Diamonds staat voor handgemaakte hippe babyartikelen in allerlei vrolijke dessins en kleuren. Van ieder dessin zijn meerdere artikelen te verkrijgen;  wieglakentjes, labeldoekjes, knuffels, deurhangers, slingers, etc. De babykamer kan dus helemaal in dezelfde stijl ingericht worden. Ieder artikel is met veel liefde, passie en met de hand gemaakt. Dit is terug te zien in de details en de afwerking. Alle Dots and Diamonds artikelen zijn 100% babyproof en kunnen gewoon in de wasmachine.

By Indy
By Indy is ontstaan vanuit jarenlange ervaring en inspiratie op het gebied van creativiteit en het maken van sieraden. By Indy kenmerkt zich door het gebruik van mooie materialen zoals natuurstenen en swarovski, gecombineerd met zilver en goudkleurig (nikkelvrij) metaal. Hierbij wordt gestreefd naar het gebruik van de beste kwaliteit. Alle sieraden worden met liefde en aandacht, met de hand gemaakt. Dit heeft ook te maken met het gebruik van natuurstenen, niet één steen is hetzelfde. Dit maakt jouw 'By Indy' uniek!

Borduurstudio Terneuzen
Borduurstudio Terneuzen borduurt teksten, namen en logo's op alle kleding! Het werkt heel simpel, je levert het gewenste ontwerp aan en Borduurstudio Terneuzen borduurt het! Ideaal als je een persoonlijk kado wilt geven of je bedrijfskleding wilt voorzien van je bedrijfslogo.

Ben je net als de bovenstaande partners geïnteresseerd in een extra verkoopkanaal? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van het Specialbox.nl partnerprogramma.

Merken
De volgende merken vind je onder andere terug in de kadoboxen van Specialbox.nl:
- PTMD
- Braxton
- May collection
- Riverdale
- Riviera Maison
- Rituals
- Dots and Diamonds
- Drake collection
- Chicco
- SES
- Nijntje
- Nijntje Zilver
- Axe
- Geisha erotic body care
- BAMBAM